RSS

Superfinalist i Bokslukerprisen

16 nov

Med beina på nakken25.000 norske sjetteklassinger har lest en antologi med utdrag fra ti bøker og har nå stemt fram de fem bøkene som skal konkurrere om Bokslukerprisen. Og for andre år på rad er Arne Svingen med som superfinalist. Denne gangen for årets roman: «Med beina på nakken». Nå skal fem klasser lese alle de fem bøkene og stemme fram sin favoritt. Prisvinneren offentliggjøres 21. april 2016. De andre nominerte er «Discosatan» av Vera Micaelsen, «Kampen mot superbitchene» av Audhild Solberg, «Forfulgt i London» av Ingeborg Dybvig og «Rivertongåten» av Jørn Lier Horst. Les mer om «Med beina på nakken»

 
Kommentarer er skrudd av for Superfinalist i Bokslukerprisen

Skrevet av den 16 november , 2015 i med beina på nakken

 

Det er stengt for kommentarer.