RSS

Får du ikke tak i alle Marg & bein-bøkene?

22 nov

Korte grøss 4Det finnes nå 31 bøker i Marg & bein-serien, omtrent likt fordelt på de tre Marg & bein-forfatterne. Men alle bøkene er dessverre ikke tilgjengelige. Noen er rett og slett utsolgt fra forlaget. Av Arne Svingens bøker er følgende Marg & bein-bøker tilgjengelige hos din nærmeste nettbokhandel: «Den forfulgte», «Dødelig blitz», «Fingeren» og «Skrekkens hus». I tillegg er alle de fire «Korte grøss»-samlingene å få tak i, og samleutgaven med tre Marg & bein-historier: «Grusomme favoritter». Den nyeste boka i serien er «Korte grøss IV» som kom i høst. Dette betyr at fem av Svingens Marg & bein-bøker per i dag ikke er på lager. Det er mye interesse rundt denne serien og forfatterne får en del klager fra lesere som ikke får tak i bøker. Dessverre er det lite forfatterne kan gjøre, men send gjerne en mail til Cappelen Damm om hvilke bøker du ikke får tak i. Les mer om Marg & bein

 
Kommentarer er skrudd av for Får du ikke tak i alle Marg & bein-bøkene?

Skrevet av den 22 november , 2015 i marg og bein

 

Det er stengt for kommentarer.