RSS

Nå er den her!

20 apr

VFG2Det er mange som har spurt etter den. Oppfølgeren til Verdens farligste gjeng. Nå har den kommet ut! Bok nummer to har fått undertittelen «Gravplyndrere». Illustrasjonene er også denne gang ved Ida Larmo. Boka inneholder fire nye historier om gjengen: «Dinorauren i Sumpekrattet», «Inntrengere på halloween», «Den sterkeste pappaen» og «Vinterangrepet». De fire vennene i gjengen får større utfordringer enn noen gang. Det blir kamp mot Verdens dårligste gjeng og noen ekte tjuver. Det blir spisekonkurranse og utgravinger av dinosaurskjelett. Det blir utkledning og grusomme matteprøver. Killer, Dødser’n, Bukspretten og Vampyrrosa er klar for nye eventyr. Boka er i salg nå! Les mer om Verdens farligste gjeng

 
Kommentarer er skrudd av for Nå er den her!

Skrevet av den 20 april , 2015 i Verdens farligste gjeng

 

Det er stengt for kommentarer.