RSS

«En roman du bør få med deg!»

17 apr

Primitive pungdyrFjorårets ungdomsboksuksess, «Primitve pungdyr», fortsetter å få gode tilbakemeldinger. Her er et knippe nye sitater fra litteraturblogger: «Det er så mange pinlige situasjoner at jeg ikke alltid visste om jeg skulle tørre fortsette, men det er jo umulig å la være. Elskelig og vanvittig irriterende hovedperson. Og omsider noe ordentlig morsomt som kan anbefales ungdomsskolelever! Det har vært et savn.» (Bokelskere.no) «Det svinger så det suser av Svingens siste ungdomsroman «Primitive pungdyr» (…) I «Primitive pungdyr» skildres også Dicks forhold til mor og far og tvillingssøstrene Adolf1 og Adolf2. Det er gjort på en glimrende og særs humoristisk måte – i typisk Svingen stil! (…) Dette er en roman du bør få med deg!!» (Ringstadbekk) «Her er en bok med store, store følelser, den var mer om kjærlighet enn jeg først trodde, og mindre om sære rekordforsøk. Det er jeg glad for. Denne vippingen mellom å gå på rosa skyer eller under svarte regnskyer gjør Dick til en mer spennende fyr. Det er morsomt dette, og til tider svært pinlig.» (Gjesdal) «Primitve pungdyr» var en av 42 ungdomsromaner skrevet av norske forfattere som kom ut i fjor. Den ble ikke nominert til Uprisen, men kom med på langlisten, det vil si de fem titlene som konkurrerte til det siste om en nominasjon. Les mer om «Primitive pungdyr»

 

 
Kommentarer er skrudd av for «En roman du bør få med deg!»

Skrevet av den 17 april , 2015 i primitive pungdyr

 

Det er stengt for kommentarer.