RSS

Samlebok med Marg & bein-favoritter

16 feb

Grusomme favoritterI slutten av februar utkommer det en samleutgaven med de tre mest populære Marg & bein-bøkene. Det er «Dukken» av Ingunn Aamodt, «Vokteren» av Jon Ewo og «Dødelig blitz» av Arne Svingen. I tillegg inneholder boka tre grøssernoveller og nye intervjuer med Marg & bein-forfatterne. Det er hele 387 sider med skumle historier. I mars skal også trioen ha vårens eneste Marg & bein-forestillinger i Seljord, Kvitseid, Tokke og Vinje i Telemark. Snart kommer også Arne Svingens «Skalleknus» i sitt tredje opplag, og da vil grøsseren være oppe i et samlet opplag på over 10.000 eksemplarer. Les mer om Marg & bein

 
Kommentarer er skrudd av for Samlebok med Marg & bein-favoritter

Skrevet av den 16 februar , 2015 i marg og bein

 

Det er stengt for kommentarer.