RSS

Ny bok i Svingens mørke verden: Spådommen

28 jan

SpådommenDen 12. boka i Svingens mørke verden er nå ute. Tittelen er «Spådommen» og har det skumleste omslaget til nå. Om handlingen: Markus og Lasse er på ferie i Danmark da de bestemmer seg for å besøke en eldgammel spåkone. Det er bare for tull, så klart, Guttene lar seg ikke lure av sånt. Markus går først inn. Spåkona forteller en rekke ting som skal skje. Til slutt ser hun inn i glasskulen sin og sier: – I morgen kommer du til å ta livet av Lasse. Da han kommer hjem, oppdager Markus at hun har rett i noen av de andre spådommene sine. Det er rett og slett for vilt. Han skal vel ikke ta livet av sin beste kamerat? Les det første kapittelet i «Spådommen». Serien er som vanlig illustrert av Torstein Nordstrand. Barnegrøsserne i Svingens mørke verden-serien har blitt en stor suksess og er noen av de mest utlånte bøkene i Norge i dag. Bøkene selger også godt. Les mer om Svingens mørke verden

 
Kommentarer er skrudd av for Ny bok i Svingens mørke verden: Spådommen

Skrevet av den 28 januar , 2015 i svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.