RSS

Med beina på nakken som lydbok

26 jan

Med beina på nakken - lydbok«Med beina på nakken» er nå også ute som lydbok. Innleser er Yngve Berven, som tidligere har innlest Svingen-trilogien «Adrians atlas». Her kan du høre et utdrag fra boka. «Med beina på nakken» handler om Eirik som sitter på et tog nedover i Europa med faren sin. Han vet ikke hvor de skal. Han vet ikke hva de skal. Det eneste han vet, er at livet hans plutselig ble snudd helt på hodet. «Med beina på nakken» er en bok om fedre og sønner, og om et desperat forsøk på en ny start. Det handler om nye vennskap og reservefamilier, om et søkk i gulvet og Frankenstein. Og om å spille fotball i rullestol. Les mer om «Med beina på nakken»Med beina på nakken

 
Kommentarer er skrudd av for Med beina på nakken som lydbok

Skrevet av den 26 januar , 2015 i med beina på nakken

 

Det er stengt for kommentarer.