RSS

Skrivekonkurranse: Øyeblikket

01 feb

en bokForfatterne Arne Svingen og Annette Münch inviterer til skrivekonkurranse sammen med Aftenposten. Konkurransen er for ungdom mellom 13 og 21 år og vinnerne vil få sine bidrag trykket på Si ;D-siden i Aftenposten. Oppgaven går ut på å skrive maksimalt 20 setninger om et øyeblikk. Dette kan være om hva som helst: En opplevelse, et vanlig hverdagsøyeblikk, en liten historie, det magiske eller noe helt annet. Fem vinnere vil bli kåret: 1. plass premieres med en Ipad mini. 2–5. plass får bokpakker fra Gyldendal og Cappelen Damm. Bidrag sendes inn til sid@aftenposten.no innen 1. mars, merket «Øyeblikket». 13. februar holder Annette Münch og Arne Svingen gratis skrivekurs for opp til 50 ungdommer i Hamsunsalen hos Gyldendal forlag i Oslo. For påmelding, send mail til skrivekurs2015@gmail.com. Kurset vil vare fra klokken 10.00 til 14.00. Husk å gjøre en avtale med skolen din. Les mer om konkurransen her

 
Kommentarer er skrudd av for Skrivekonkurranse: Øyeblikket

Skrevet av den 1 februar , 2015 i diverse

 

Det er stengt for kommentarer.