RSS

Hylende morsom, fjerde opplag og 101-liste

04 nov

Primitive pungdyrDiverse nyheter: «Primitive pungdyr» fortsetter å få gode tilbakemeldinger. Sist ut er et par blogger. «Dette er den morsomste og sprøeste boka jeg har lest på lenge. Og spennende – fordibrukket nese paperback man aldri vet hva hovedpersonen finner på neste gang. (…) En hylende morsom bok om de alvorlige ting i livet.» (Barnas leserom) «I «Primitve pungdyr» møter vi litteraturhistoriens mest negative tenåring. Det er bare å glede seg!» (Deichmans litteraturblogg) ♦ Det trykkes stadig nye opplag av Marg & bein-bøkene, og sist ute er den første samlingen med noveller, «Korte grøss», som kommer i sitt 4. opplag. ♦ Trilogien «Adrians atlas» fra 2008 og 2009 fortsetter å selge. Den første boka i trilogien kom denne høsten i nytt pocketopplag. ♦ Snart lanseres listen og boka over de 101 beste barne- og ungdomsbøkene – norske og utenlandske – de siste ti årene. Det er allerede gjort kjent at «Sangen om en brukket nese» er med.

 

 
Kommentarer er skrudd av for Hylende morsom, fjerde opplag og 101-liste

Skrevet av den 4 november , 2014 i marg og bein, primitive pungdyr, sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.