RSS

Ny Marg & bein-bok til høsten: Skrekkens hus

05 jun

Skrekkens hus«Skrekkens hus» er tittelen på Arne Svingens Marg & bein-bok som kommer i september 2014. Til venstre ser du illustrasjonen til coveret. Denne gang har serien fått ny omslagstegner: Simon Nyhus. Grøsseren «Skrekkens hus» handler om kameratene Simen og Niko. En kveld Simen sover hos Niko, kommer storebroren inn og forteller om et forferdelig mord som skal ha skjedd i et hus bare en mil unna. Kameratene vil finne ut om den grusomme historien virkelig er sann. De finner det fraflyttede huset der det uhyggelige skal ha skjedd og går inn for å se om det fortsatt er blodspor på veggene. Men idet de gjennomsøker Skrekkens hus, faller de plutselig gjennom en lem og ned i en dunkel, mørk kjeller. Derfra er det ingen vei ut! Kamratene er forslått og i ørska. Men da Simen kommer til seg selv, oppdager han at Niko er sporløst forsvunnet …

 
Kommentarer er skrudd av for Ny Marg & bein-bok til høsten: Skrekkens hus

Skrevet av den 5 juni , 2014 i marg og bein

 

Det er stengt for kommentarer.