RSS

I PEN-styret

09 jun

pen_logo_300Arne Svingen er valgt inn som varamedlem til styret i Norsk P.E.N. og har dermed møterett på alle styremøter. Norsk P.E.N. er den norske avdelingen av International P.E.N., verdens største skribent- og ytringsfrihetsorganisasjon, stiftet i 1921. Norsk P.E.N. ble stiftet som nasjonal underavdeling i 1922. Styreleder er i dag William Nygaard og har et styre bestående av ti personer – forfattere, forleggere, journalister og kulturarbeidere. På Norsk P.E.N.s hjemmeside kan du lese en oppdatert nyhetsoversikt, en aktivitetskalender for de nærmeste månedene og «PEN mener» – uttalelser fra Norsk P.E.N. om aktuelle saker, og de siste protestbrevene skrevet til myndigheter som fengsler forfattere og journalister for det de skriver.

 
Kommentarer er skrudd av for I PEN-styret

Skrevet av den 9 juni , 2014 i Uncategorized

 

Det er stengt for kommentarer.