RSS

«Gode noveller»

01 jun

KampklarNovellesamlingen «Kampklar» får gode tilbakemeldinger. Arne Svingen står bak novellen «Blø for drakta» i antologien der 11 fortfattere skriver rundt temaet fotball. Avisa Dag og tid anmelder boka under tittelen «Elleve gode noveller om fotball». Videre står det: «Samlinga er svært jamn, og ho er god. Tekstane er språkleg gjennomarbeidde og konsentrerte, slik gode noveller skal vera. Lesaren treng ikkje eingong vera interessert i fotball, men i livet – og i å lesa gode tekstar.» Adresseavisa skriver følgende om samlingen: «Dette er ei bok som byr på øyeblikk av glede, sorg og savn, temaer som vil være gjenkjennelig for leserne, og som i sine beste stunder løfter blikket utover det som skjer på fotballbanen.» Under tittelen «Livets fotballkamp» skriver Vårt land: «Det som boken kanskje lykkes best med, er følelsen av felleskap som går igjen i hver tekst. Novellene minner oss på hvor liten verden egentlig er og hvor mye vi mennesker likner på hverandre. Alle karakterene spiller samme ballsport, men de gjør seg også klare til livets fotballkamp; den mest utfordrende kampen av alle.»

 
Kommentarer er skrudd av for «Gode noveller»

Skrevet av den 1 juni , 2014 i Uncategorized

 

Det er stengt for kommentarer.