RSS

Se den belgiske filmtraileren

27 feb

Belgisk tøffesteUnder ligger den belgiske traileren til «De tøffeste gutta» – og til venstre ser du den belgiske filmplakaten for «De Superheld». Filmen har også blitt vist på festivaler i USA under tittelen «The Tough Guys» og den amerikanske kritikeren Rob Hunter skrev blant annet dette om filmen: «The Weinsteins can keep their inept Bully doc, and instead it’s this film that should be shown to students, teachers, and parents alike, many of whom are too oblivious to even know when bullying is happening under their noses (something this film points out).”Imagine if everyone who got picked on fought back,” says Modulf at one point, “we’d end up with chaos!” That’s the mentality of too many people, but while he has the heart and the right idea, Lise and the film recognize that the best way to fight bullying is by knowing how to fight bullies.» Boka som filmen er bygget på, er tilgjengelig i bokhandelen.

 
Kommentarer er skrudd av for Se den belgiske filmtraileren

Skrevet av den 27 februar , 2014 i de tøffeste gutta

 

Det er stengt for kommentarer.