RSS

«Hjertevarmt fra forbrytermiljø»

24 feb

revolvergutten«Hjertevarmt fra forbrytermiljø,» skriver Vårt Land i sin anmeldelse av «Revolvergutten». Her er noen sitater: «De fleste karakterene i boka tilhører gangstermiljøet, og de er mildt sagt interessante. Det mest inntrykksfulle er likevel hvordan Svingen får fram disse hardbarka karenes myke sider. Vi føler oss trygge på at Robin er godt ivaretatt også i de dramatiske hendelsene han trekkes inn i når farens konkurrenter på forbryterbanen dukker opp på jakt etter gullbarrene. (…) Svingen får godt fram kontrasten mellom den rå bransjen faren er i og den nesten utrolig uskyldige gutten. (…) Med denne boka har Arne Svingen nok en gang levert lesestoff av et slikt kaliber at det er håp om at gutter vil lese den. Og den formidler mer enn tanketom action, så onkel kan trygt kjøpe den.» I tillegg får boka god mottakelse i bloggverdenen. «Jeg syntes denne boken var veldig spennende og litt trist på en gang,» skriver Bokelskeren. Og biblioteksbloggeren Monica Westwold har følgende å si om «Revolvergutten»: «Nok en gang har Svingen skrevet en fælfin bok om kjernefamilier som ikke er helt A4. Hardt og mykt på samme tid. For folk mellom 10 og 14 sånn ca. Mesterlig skrevet!»

 
Kommentarer er skrudd av for «Hjertevarmt fra forbrytermiljø»

Skrevet av den 24 februar , 2014 i revolvergutten

 

Det er stengt for kommentarer.