RSS

Blø for drakta

02 mar

Kampklar«Blø for drakta» er tittelen på Arne Svingens novelle i antologien «Kampklar» som er ute nå. Felles for alle novellene er at de handler om fotball. Det er elleve – selvsagt – forfattere som har skrevet hver sin novelle rundt temaet. Svingens novelle handler om hvilke følger de gale valgene på en fotballbane kan få. De ti andre forfatterne er: Thomas Enger, Levi Henriksen, Arild Stavrum, Endre Lund Eriksen, Alf Kjetil Walgermo, Brynjulf Jung Tjønn, Eivind Hofstad Evjemo, Lars Mæhle, Mariangela Di Fiore og Ragnfrid Trohaug. Boka er utgitt på Cappelen Damm forlag. Omslaget er ved Martin Kvamme, samme designer som har gjort coveret på Arne Svingens nye roman, «Revolvergutten». 

 
Kommentarer er skrudd av for Blø for drakta

Skrevet av den 2 mars , 2014 i Uncategorized

 

Det er stengt for kommentarer.