RSS

Svenskene liker Sangen – del 7

09 nov

balladenHer kommer den sjuende notisen med tilbakemeldinger på «Sangen om en brukket nese» fra Sverige. Superlativene tar definitivt ikke slutt. Nå skriver Helsingborg Dagblad: «Balladen om en bruten näsa av Arne Svingen är rolig, träffsäker och gripande. Helt klart en favorit!» Borås Tidning skriver: «Som nutidssaga på realistisk botten kan berättelsen bara jämföras med de bästa. Balladen om en bruten näsa erbjuder härlig läsning hela vägen.» Blekinge Läns Tidning skriver: «En av sommarens bästa böcker är utan tvekan Arne Svingens Balladen om en bruten näsa.» Smålandsposten skriver: «Balladen om en bruten näsa är en angelägen skildring av barnfattigdom och sociala krockar, men också en varm berättelse om vänskap, stöd och drömmar. Svingen för engagerande fram den – med ett stort lass humor dessutom.» P4 i Blekinge sier: «Mycket bra! Lätt att tycka om.» Boktipsbloggen skriver: «Ibland hittar man dem, de där alldeles fantastiska böckerna. Balladen om en bruten näsa av Arne Svingen. En bok med en enkel varm, oerhört viktig och charmiga historia som berättas med stor medkänsla och framförallt med humor och glädje. (…) Världens bästa charmbok och världens bästa Bart.» Les mer på Bonnier Carlsens hjemmeside.

 
Kommentarer er skrudd av for Svenskene liker Sangen – del 7

Skrevet av den 9 november , 2013 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.