RSS

Flere svenske sitater

03 nov

balladenDet renner inn med gode rapporter på «Sangen om en brukket nese» fra Sverige. Her er noen nye sitater. Avisa Norran skriver i sin anmeldelse: «En bok som inte lämnar en oberörd, barn som vuxen. Kanske en av årets bästa högläsningsböcker.» Avisa Norrbottens Kuriren mener: «Svingens absurda humor får Bart och hans värld att lysa av hopp.» I tillegg har nye bloggere sagt sitt: «En helt underbar bok med en härlig titel, läs högt eller läs tyst och bara njut!» (Drömbiblan) «Balladen om en bruten näsa är en liten pärla, eller rentav en diamant.» (Gull Åkerblom, BTJ) «Denna bok…läs den! Ha den som högläsning för dina barn. Läs den själv. Missa inte denna bok. (…) En av årets bästa böcker!!» (Renlings bokblogg)

 
Kommentarer er skrudd av for Flere svenske sitater

Skrevet av den 3 november , 2013 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.