RSS

«Här är en berättare!»

08 okt

balladenDet har vært en lang rekke gode anmeldelser til «Sangen om en brukket nese» også i Sverige. Siden utgivelsen i mai har vi sitert fra mange aviser og blogger som elsker boka. Også i høst har det dukket opp nye anmeldelser: «Allt är inbyggt i en gripande, svart och rolig historia. Det sjunger och sprakar om språket och man fattar från första sidan: här är en berättare; här kommer vi att få vara med om något extra!» skriver Värmlands folkblad. Videre står det: «Det här utvecklar sig till en storslagen saga, skriven med en brutal och ömsint realism (…) Vi får möta människor som är storslagna i all sin skröplighet och där inre kvaliteter och möten blir viktigare än ytan. Språket är, som sagt, lysande.» I Sundsvalls Tidning heter det «Svingens absurda humor får Bart och hans värld att lysa av hopp». I rekken av bloggere som skriver om boka, er disse sitatene nye: «Sommarens bästa bok!» (Bibblans bokbabbel) «En bok som går rakt in i hjärtat! Trots all misär är den både rolig og underfundig. Bart är en sådan karaktär som dröjer sig kvar när man slutat läsa.» (Bokpratarna)

 
Kommentarer er skrudd av for «Här är en berättare!»

Skrevet av den 8 oktober , 2013 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.