RSS

Verdens farligste gjeng – i salg nå!

01 okt

VerdensFarligsteGjeng«Verdens farligste gjeng» heter Arne Svingens nye bok. Boka består av fire historier om gjengen som bor i Uhyggens borg i Ondskapens skog. I virkeligheten er det en liten trehytte i skogen bak blokkene. Gjengen består at Bukspretten, Dødser’n og Killer, og etter hvert får de selskap av en jente som ikke er helt som andre jenter: Vampyrrosa. Boka er gjennomillustrert av Ida Larmo og har et design av Elisabeth Vold Bjone som du ikke har sett maken til. «Verdens farligste gjeng» innholder rå, morsomme historier fra gjengens ville liv. Forlaget mener boka passer særlig godt for kule barn mellom 8 og 13 år. Nå er den i salg!

Farligste

 
Kommentarer er skrudd av for Verdens farligste gjeng – i salg nå!

Skrevet av den 1 oktober , 2013 i Verdens farligste gjeng

 

Det er stengt for kommentarer.