RSS

Nominert til ARKs barnebokpris

11 sep

Fluesommer«Fluesommer» er nominert til Ark barnebokpris 2013. Dette er en pris hvor hele 10.000 lesere i 5. – 7. klasse selv bestemmer hvem som skal få prisen. Det er fem nominerte bøker: Heidi Linde («Pym Petterson mislykka brevvenn»), Tonje Tornes («Kire 1: Hulder»), Tom Egeland («Katakombenes hemmelighet»), Lars Joachim Grimstad («Barna som forsvant») og altsåArks barnebokpris Svingens bok. «Fluesommer» utkom allerede i januar i år og har fått svært god mottakelse. Boka handler om Kasper som helst vil hoppe stav, får en flue i munnen og har en veldig sinna pappa. En dag flytter Bentein med høyhalseren inn og ingenting blir som før hjemme hos Kasper. Dette er tredje gang Arne Svingen er nominert til Arks barnebokpris. Prisen deles ut i desember.

 
Kommentarer er skrudd av for Nominert til ARKs barnebokpris

Skrevet av den 11 september , 2013 i fluesommer

 

Det er stengt for kommentarer.