RSS

De tøffeste gutta ut i verden

14 sep

«De tøffeste gutta» skal til sin første internasjonale filmfestival. Den skal delta i konkurranseprogrammet under den nederlandske barnefilmfestivalen Cinekid, verdens største mediefestival for barn. Filmen er allerede solgt til Nederland og kommer ut i en dubbet kinoversjon. «De tøffeste gutta» har de siste dagene fått enda flere gode kritikker i Norge, deriblant en femmer i P4 og Lillehammer Byavis. Til sammen har «De tøffeste gutta» fått hele ti femmere på terningen i norske medier. Filmen går nå på 163 kinoer over hele landet. Boka er tilgjengelig med filmplakaten som omslag. Nedenfor finner du enda et klipp fra filmen.

 
Kommentarer er skrudd av for De tøffeste gutta ut i verden

Skrevet av den 14 september , 2013 i de tøffeste gutta

 

Det er stengt for kommentarer.