RSS

Suksessen i Sverige fortsetter

27 aug

brukket nese paperback«Sangen om en brukket nese» («Balladen om en bruten näsa») fortsetter å fascinere svenskene. Her er tredje runde med sitater fra svenske bloggere: «Underbar bok om att vara annorlunda och om att våga vara sig själv.» (Cirkbloggen) «Den här boken er både rolig og sorglig på samma gång. Även om det är mycket som inte går så bra for Bart, så har man en varm känsla i magen när man har läst klart.» (Bokträdet) «Fantastisk!» (Biblioteksbubbel) «Det beste jag läst på länge.» (Christina) «Den här boken är verkligen fantastiskt bra! Gripande och rolig och med karaktärer man inte glömmer i första taget.» (Orusts kommunbibliotek) I Norge er nå boka ute i paperback med nytt omslag.

 
Kommentarer er skrudd av for Suksessen i Sverige fortsetter

Skrevet av den 27 august , 2013 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.