RSS

Femmer til De tøffeste gutta

22 aug

De tøffeste gutta omslagFilmversjonen av «De tøffeste gutta» får gode kritikker allerede to uker før premieren. Stavanger Aftenblad gir den en femmer på terningen under tittelen «En vitaminpille av en film mot mobbing». Videre står det: «Det er bare å hilse velkommen en barnefilm som så utmerket mikser humor og beinhardt alvor.» Filmpolitiet i NRK P3 gir den en firer og mener at «De tøffeste gutta vil utvilsomt treffe en ung målgruppe, og kan bli et morsomt våpen mot mobbing.» Anmelderen «engasjeres av hovedpersonens kamp og sjarmeres av de unge skuespillerne» og mener at regissøren redder filmen ved å «tilføre høy energi og ivareta Arne Svingens humor fra boka den er basert på.» Filmen har premiere 6. september og har fått aldersgrensen «Tillatt for alle». Boka er nå ute med filmplakaten som omslag.

 
Kommentarer er skrudd av for Femmer til De tøffeste gutta

Skrevet av den 22 august , 2013 i de tøffeste gutta

 

Det er stengt for kommentarer.