RSS

Femmer til Fluesommer

24 feb

Fluesommer«Arne Svingen fortsetter å skrive vitale og gode fortellinger for ungdom,» skriver VG og karakteriserer «Fluesommer» slik: «Veldig troverdig om vennskap og tøffe tider.» Videre heter det i anmeldelsen: «Jeg blir glad av å finne bøker for unge mennesker som både utfordrer og ivaretar lesegleden. Svingen har mange lesere og er solgt til flere land. Ikke så rart, når han klarer å skrive fortellinger som ikke bærer preg av at det står et voksent hode bak teksten, men som umiddelbart oppleves som troverdig.» Til slutt heter det: «Jeg drar på smilebåndet flere ganger samtidig som jeg synes uendelig synd på Kasper. Men jeg beundrer ham også, og han er definitivt romanens sterkeste kort og motor. Også denne gangen ser jeg menneskene i boka for meg på et kinolerret. Et hint til manusforfattere der ute.» Les hele anmeldelsen

terningkast5_logo-1

 
Kommentarer er skrudd av for Femmer til Fluesommer

Skrevet av den 24 februar , 2013 i fluesommer

 

Det er stengt for kommentarer.