RSS

«En spennende historie med driv»

11 okt

Dagsavisen har anmeldt «Din vakre jævel!» under tittelen «Forbudt lyst» og mener at «Robins sekvenser som forteller er språklig best og mest levende». Kritikeren skriver at det er «godt å få satt egne meninger på prøve, og dette er et tema som gjør seg godt i formen det blir presentert.» Anmeldelsen konkluderer: «Vi får innblikk i begge sider av den umulige forelskelse og den moralske pekefingeren er så godt som ikke-eksisterende. Leseren får gjøre opp sin egen mening, og underveis får de en spennende historie med mye handling og driv.» På hjemmesidene til Uprisen har Ingrid på 15 år skrevet om boka og mener den er «spennende fra start til slutt» og skriver: «Når jeg lukket boka for siste gang satt jeg igjen med en helt annen følelse en jeg noen gang har gjort med andre bøker.» Hun avslutter anmeldelsen: «Jeg anbefaler egentlig denne boka til alle ungdommer, for mange vil kjenne seg igjen i enkelte ting. Men mest anbefaler jeg den fordi den var så annerledes.»

 
Kommentarer er skrudd av for «En spennende historie med driv»

Skrevet av den 11 oktober , 2012 i din vakre jævel

 

Det er stengt for kommentarer.