RSS

«Glimrende og til dels svimlende»

30 sep

Telemarksavisa gir «Din vakre jævel!» god kritikk. Anmelderen kaller det «god, spennende og pirrende litteratur» – og mener at begjæret i boka «bringer fortellingen opp i et ukontrollerbart høyt turtall». De skriver at historien er «vel verdt å bryne seg på for voksne også» og konkluderer med at boka er «glimrende og til dels svimlende». Boka er også anmeldt på hjemmesidene til Uprisen, og der skriver Maria på 15 år: «Jeg synes det var en helt perfekt bok og jeg må si at jeg begynte å gråte på slutten. Jeg ville ikke at det skulle ende, jeg synes det var en så bra bok, også sluttet den så uventet. Denne boken får terningkast 6 fra meg, for boken hadde humor og drama. Dette er den beste boken jeg har lest.»

 
Kommentarer er skrudd av for «Glimrende og til dels svimlende»

Skrevet av den 30 september , 2012 i din vakre jævel

 

Det er stengt for kommentarer.