RSS

Det er tid for Marg & bein

19 okt

De nye Marg & bein-bøkene er nå i salg. Arne Svingen har denne gangen skrevet «Skalleknus», en historie om et innbrudd hos den lokale motorsykkelgjengen som går fryktelig galt. Han deltar også med historiene «Beskjeden» og «Liket i skogen» i novellesamlingen «Korte grøss 2». Jon Ewo og Ingunn Aamodt har skrevet henholdsvis to og tre noveller i den samme samlingen. Marg & bein-etterspørselen er stor og allerede nå er det besluttet å trykke nye opplag av begge bøkene. Denne gangen kommer det for første gang ikke lydbokversjoner av de nye Marg & bein-bøkene, men de foreligger som ebøker. Til neste år vil det komme nye Marg & bein-bøker både på våren og høsten. På våren kommer det nye grøssere fra Ingunn Aamodt og Arne Svingen, og utpå høsten blir det en ny bok fra Jon Ewo og «Korte grøss 3». Så det er mye å grue seg til. Denne høsten skal trioen framføre Marg & bein-forestillingen under Litteraturuka i Vestfold.

 
Kommentarer er skrudd av for Det er tid for Marg & bein

Skrevet av den 19 oktober , 2012 i marg og bein

 

Det er stengt for kommentarer.