RSS

Mer dansk suksess

29 jul

«Norske Svingen er på dansk mest kendt for sin fine serie om drengen Hubert, men med sin nye bog har han virkeligt overgået sig selv,» skriver den danske bibliotekanmelder Steffen Gordon Nielsen om «Sangen om en brukket nese» som allerede er ute på dansk. Videre heter det: «Svingen har begået en underholdende og tragikomisk historie, skrevet i den specielle lune melankolsk stil, som kun nordmændene mestrer. Sjældent har man mødt en så elskelig hovedperson, der på trods af alt hvad omgivelserne smider efter ham, formår at bevare sit optimistiske livssyn. Det er yderst rørende, og en meget stor læseoplevelse, som man ikke glemmer lige med det samme.» Anmeldelsen avslutter: «Gribende, underfundig og vedkommende historie, der kalder på både latter og tårer. Tilbage er blot at konstatere at Svingen nu har fået sit endelige gennembrud.»

 
Kommentarer er skrudd av for Mer dansk suksess

Skrevet av den 29 juli , 2012 i sangen om en brukket nese

 

Det er stengt for kommentarer.