RSS

Ny bok: Din vakre jævel!

06 aug

Helene Uri og Arne Svingen har igjen skrevet bok sammen: «Din vakre jævel!». I 2005 skrev de to forfatterne den kritikerroste boka «Sommeren vi kledde oss nakne» sammen. Denne gang er det helt nye karakterer det handler om. En kveld raner 15-årige Robin og guttegjengen hans 25-årige Hedvig på åpen gate i Oslo. Dette fører til flere dramatiske møter mellom ungdomsskoleeleven fra Romsås og gifteklare Hedvig fra Oslo vest. Møter som overrasker og etter hvert sjokkerer dem begge. Også i «Din vakre jævel!» har forfatterne skrevet annethvert kapittel, sett fra henholdsvis gutten og jentas side. Romanen er nå i bokhandelen. Les første kapittel og bli med på konkurranse HER.

 
Kommentarer er skrudd av for Ny bok: Din vakre jævel!

Skrevet av den 6 august , 2012 i din vakre jævel

 

Det er stengt for kommentarer.