RSS

Cash Money er i salg

29 jan

Dette er romanen om Edvin Cash Money Johansen. Familiens hans er av de absolutt rikeste i landet. Han lever rett og slett et helt fantastisk liv. Men en dag gjør faren noen investeringer som går veldig galt. Faktisk så galt at de ikke lenger er blant de rikeste i landet, men derimot i den helt andre enden av inntektsskalaen. De er rett og slett fattige. Dette blir en stor overgang for Edvin. En ting er å klare seg uten alle pengene, men han flytter også til et helt annet og mye fattigere strøk av byen. Han må få nye venner. For alt i verden vil han ikke at de i klassen skal vite hva som har skjedd med han og familien. Det blir begynnelsen på alle problemene for Edvin. Men tenk om han kunne gjort noe med situasjonen? Er det virkelig mulig. Dette handler boka «Cash Money» om. Forskjellene mellom rike og fattige blir større for hvert år som går, og denne romanen handler om en som plutselig får oppleve begge sider av medaljen. Det blir en dramatisk oppvåkning for Edvin. Men en dag kommer han plutselig på en løsning …

 
Kommentarer er skrudd av for Cash Money er i salg

Skrevet av den 29 januar , 2023 i cash money

 

Det er stengt for kommentarer.