RSS

Nå er det Tacomonsterets tur!

23 jan

Den nye boka i humorserien Svingens gale verden bærer tittelen «Tacomonsteret». Her er baksideteksten: «Pappaen til Benjamin sier at man får skjevt ansikt av å sykle i motvind. At tannrøttene gror inn i hodet hvis man ikke pusser tennene. Og at selveste tacomonsteret kryper fram hvis det er tacolukt i huset. Derfor er det tryggest å spise blodpudding og torsketunger. Men så får Benjamin veldig lyst på taco, og hvor god luktesans kan tacomonsteret egentlig ha?». Illustrasjonene er ved Henry Bronken. Dette er den 14. boka i Svingens gale verden. Alle bøkene kan leses uavhengig av hverandre. Les mer om serien

 
Kommentarer er skrudd av for Nå er det Tacomonsterets tur!

Skrevet av den 23 januar , 2023 i svingens gale verden

 

Det er stengt for kommentarer.