RSS

God mottakelse for Fluesommer i Sverige

12 apr

Åtte år etter at boka kom ut i Norge, er altså «Fluesommer» ute i Sverige. Og romanen få stadig flere gode anmeldelser. Sist ut er Boklus: «Mycket av det man läser är bra, rätt ofta till och med väldigt bra. Men de där riktiga wow!-upplevelserna är ganska sällsynta. De brukar dyka upp några gånger per år. «Flugsommar» av Arne Svingen är en sådan bok. Redan på de första sidorna hajar jag till, blir med ens extra vaken och bara suger i mig språket och berättelsen. (…) Det som imponerar med den här boken är särskilt författarens förmåga att på ett så bra sätt spegla Kaspers tankar och känslor och hur de upplevs utifrån ett barns perspektiv. Kaspers försvarsmekanismer för att klara av allt jobbigt som händer skildras på ett mycket bra sätt.» Barnbokstugg skriver følgende: «Riktigt, riktigt bra är Arne Svingens nya bok «Flugsommar» (…) Så bra berättat om utsatthet och mörker, om vänskap och att våga ta emot hjälp.»

 
Kommentarer er skrudd av for God mottakelse for Fluesommer i Sverige

Skrevet av den 12 april , 2021 i fluesommer

 

Det er stengt for kommentarer.