RSS

«Fantastisk fin»

10 feb

«Fluesommer» er nå ute i Sverige og den første anmeldelsen kommer fra biblioteksmagasinet BTJ som skriver dette om «Flugsommar»: «Det här är en väldigt bra, stark bok om en känslig pojke – en mamma som inte ser och en pappa som slår. (…) Detta är en enastående fin, lättläst och händelserik berättelse i ett svårt ämne som författaren Arne Svingen behandlar utmärkt väl med ett hoppfullt men ändå trovärdigt slut. Porträtten av Kasper och hans våldsamme, och samtidigt kärleksfulle, pappa är fint utmejslade och har djup, medan mamman är mera undflyende tecknad med sin förträngning, sina kristaller och new age-influerade agerande. Språket är utomordentligt, koncentrerat och lättläst, dialog blandas med inre monolog. Flugsommar är en fantastiskt fin (högläsnings)bok, lämplig främst för mellanstadiets sista klasser.» Boka får en femmer, som er toppkarakteren til bladet.

 
Kommentarer er skrudd av for «Fantastisk fin»

Skrevet av den 10 februar , 2021 i fluesommer

 

Det er stengt for kommentarer.