RSS

Vold som tema

19 nov

I forbindelse med at Redd barna og NRK Super for tiden har temadager om vold har «Alt jeg skylder deg er juling» blitt trukket fram som et viktig bidrag til debatt. NRK skriver: «Herman, 17 år, liker å slåss. Han fremprovoserer vold på gata, føler seg overlegen og sterk. Men hvor kommer den voldelige oppførselen hans fra? Herman oppsøker faren, som han ikke har hatt kontakt med på mange år. Vi forstår mellom linjene at Hermans oppførsel har en forhistorie. Dette er en dramatisk og voldsom ungdomsroman der forfatteren ikke legger fingrene imellom. Men Arne Svingen gir Herman en sjanse.» I samme forbindelse trekker foreningen !les fram «Revolvergutten» som en bok som også kan være et godt utgangspunkt for nærmere samtaler om vold som tema blant de litt yngre. Les mer om «Alt jeg skylder deg er juling»

 
Kommentarer er skrudd av for Vold som tema

Skrevet av den 19 november , 2019 i alt jeg skylder deg er juling

 

Det er stengt for kommentarer.