RSS

Lager litteraturfestival om gutter og lesing

25 mar

«Gutta som aldri slutta» er tittelen på litteraturfestivalen som Arne Svingen nå drar i gang. Det vil være en festival som omhandler litteratur for gutter og menn og fokusere på utfordringene med å få gutter til å lese skjønnlitteratur. Den vil arrangeres 14. og 15. mai i Oslo og ha barne- og ungdomsarrangementer på dagtid på Biblo Tøyen og voksenarrangementer på kveldstid – blant annet på fotballpub under tittelen «Fra Morgan Kane til Harry Kane». Blant deltagerne på festivalen er Helga Flatland, Tom Egeland, Aslak Sira Myhre, Arild Stavrum, Jon Ewo, Ingunn Aamodt, Erlend Loe, Aleksander Schau, Freddy Dos Santos, Sigbjørn Mostue med flere. Festivalen mottar støtte fra Fritt ord, Bokåret og Forfattersentrum. Les mer om gutter og lesing

 
Kommentarer er skrudd av for Lager litteraturfestival om gutter og lesing

Skrevet av den 25 mars , 2019 i festivaler

 

Det er stengt for kommentarer.