RSS

Marg & bein er tilbake – nå med Tom Egeland

20 mar

Selveste Tom Egeland er ny Marg & bein-forfatter. Nå er novellesamlingen «8 grøss» ute. Her har Egeland, Aamodt og Svingen skrevet splitter nye grøssere. Serien har dessuten fått en overhaling i designet. Her er baksideteksten: «Ikke alt har en naturlig forklaring eller er normalt. Som den jenta du har chattet med på nettet, hvem er hun egentlig? Hvorfor står det en klovn i veikanten? Hvis du stirrer inn i et speil – hvem er det du ser der inne? Hva gjør du om du setter deg fast i en trang sjakt? Bør du henge med folk du ikke liker? Og marerittet du hadde i natt, var det egentlig en drøm?». Les mer om Marg & bein

 
Kommentarer er skrudd av for Marg & bein er tilbake – nå med Tom Egeland

Skrevet av den 20 mars , 2019 i marg og bein

 

Det er stengt for kommentarer.