RSS

«Uimotståelig bok»

26 mar

Under tittelen «Uimodståelig bog – Arne Svingen har begået et interessant og overraskende anderledes værk» har tidskriftet Børn & Bøger anmeldt barneromanen «Et hundeliv» som nylig kom ut i Danmark. Her står det: «Norske Arne Svingen har efterhånden et meget stort og bredt forfatterskab bag sig, og med denne udgivelse noget andet, for det er på mange måder en uimodståelig, varm, overrumplende og ganske anderledes bog. Hovedpersonen er en hund – Basse – og vi får hele den herlige fortælling set igennem en hunds øjne og øren!» Anmeldelsen konkluderer slik: «Arne Svingen har leveret en herlig socialrealisme med stor humor og varme. De sproglige finesser er i højsæde, og skriveøvelsen at se en hel roman fra en hunds synsvinkel er imponerende flot gennemført. Det er en tankevækkende, herlig og varm historie. Så sandt nok: Et hundeliv er ikke det samme som et liv som hund.» I Norge er for tiden boka superfinalist i Bokslukerprisen. Les mer om «Et hundeliv»

 
Kommentarer er skrudd av for «Uimotståelig bok»

Skrevet av den 26 mars , 2018 i et hundeliv

 

Det er stengt for kommentarer.