RSS

Verdens farligste gjeng er tilbake!

25 feb

vfg3Nå er den her! Den tredje boka om Verdens farligste gjeng. Denne samlingen bærer undertittelen «På dypt vann». Verdens farligste gjeng er nemlig råere enn noensinne. Bare hør: Nå har de bygget tidenes største sprettert med bukseselene til Killers bestefar. De må kurere Vampyrrosa for den aller ekleste lidelsen. Kvartetten blir sumobrytere og finner en død mann i Ondskapens skog. Dessuten beviser gjengen hva ekte vennskap er, og det fører gjengen ut på dypt, dypt vann. Verdens farligste gjeng 3 inneholder fem korte, ville og morsomme historier om alt som kan skje når de voksne ikke følger med. Treeren er som de andre bøkene gjennomillustrert av Ida Larmo. Les mer om Verdens farligste gjeng

 
Kommentarer er skrudd av for Verdens farligste gjeng er tilbake!

Skrevet av den 25 februar , 2017 i Verdens farligste gjeng

 

Det er stengt for kommentarer.