RSS

Tre midnattsgrøss er i salg

21 okt

mb-tre-midnattsgrossÅrets Marg & bein-utgivelse er nå ute. «Tre midnattsgrøss» inneholder en historie fra hver av Marg & bein-forfatterne, lenger enn novelle, men kortere enn en hel roman. Ingunn Aamodts historie heter «Mentalsykerhuset», Jon Ewos bærer tittelen «Charlie Charlie» og Arne Svingen har skrevet «Skyggene i skogen». Sistnevnte er en dystopisk grøsser om to søsken som befinner seg i en bunkers under jorda mens det har skjedd en stor verdenskatastrofe på overflaten. Etter at det har vært stille der oppe i måneder, hører de plutselig tunge trinn. De beslutter å forlate tilfluktsrommet og får seg sitt livs overraskelse. Boka er nå i salg. Og neste år blir det stort jubileum: Marg & bein fyller ti år! Les mer om Marg & bein

 

 
Kommentarer er skrudd av for Tre midnattsgrøss er i salg

Skrevet av den 21 oktober , 2016 i marg og bein

 

Det er stengt for kommentarer.