RSS

Oktoberpodcasten er ute!

13 okt

Svingens_3bilde-2Lisa Aisato og Audhild Solberg er gjestene i en splitter ny episode av podcasten Svingens barnebokverden. Hør Lisa snakke om håndverkere som lager kaos i illustratørlivet hennes, om kleine forfattermøter og hvordan suksessen «Snart sover du» ble til. I tillegg avslører hun en og annen smart arbeidsmetode. Audhild Solberg prater om hva som skjer når en forlagsveteran blir heltidsforfatter. Hun forteller om vanskelige skolebesøkøyeblikk og det evige temaet: bannes det for mye – eller for lite – i norske barnebøker. Pluss mye, mye mer i månedens episode! Det blir gjestespørsmål fra Svein Nyhus og Bjørn Ousland. Du finner programmet på iTunes, Soundcloud og her på hjemmesiden.

 
Kommentarer er skrudd av for Oktoberpodcasten er ute!

Skrevet av den 13 oktober , 2016 i svingens barnebokverden

 

Det er stengt for kommentarer.