RSS

Femmer til Med beina på nakken

28 nov

Med beina på nakkenAltaposten har anmeldt «Med beina på nakken» og gitt den en femmer på terningen. Under titttelen «Steinhard realisme» skriver anmelderen: «Romanen er tross sine dystre temaer lett å lese, og med forfatterens respekt for målgruppa blir det en fin leseopplevelse. Noe av det jeg liker aller best med Svingens utgivelser er at han tar ungdom på alvor. Han skriver rett frem om vanskelige tema, og han duller ikke med leserne sine. De siste kapitlene er spennende selv for en voksenleser. Forlaget har anbefalt denne til ungdommer mellom 9 og 13, men jeg anbefaler den til alle. Så god er den nemlig!» Les mer om «Med beina på nakken» 

 
Kommentarer er skrudd av for Femmer til Med beina på nakken

Skrevet av den 28 november , 2015 i med beina på nakken

 

Det er stengt for kommentarer.