RSS

Mannen som gikk gjennom lydmuren

10 aug

Lydmuren omslagNå er den her! Arne Svingens musikkroman «Mannen som gikk gjennom lydmuren». En 224-siders historie om Birger Brunkeberg som lever i en liten leilighet med en stor platesamling. Riktignok klager naboen på at han spiller for høy musikk, og hans beste venn sitter i fengsel. Men Birger savner egentlig ingenting i livet. Inntil det en dag ringer på døra og livet utenfor leiligheten treffer ham med et konsist knyttneveslag. Alt han visste om seg selv snus opp ned, og Birger Brunkeberg kastes ut i en rekke av skjellsettende hendelser. Boka er omtalt som en rock’n’roll-roman som gjør godt for hjertet. Les mer om boka

 
Kommentarer er skrudd av for Mannen som gikk gjennom lydmuren

Skrevet av den 10 august , 2015 i mannen som gikk gjennom lydmuren

 

Det er stengt for kommentarer.