RSS

Ny bok i Svingens mørke verden: Stormen

07 aug

StormenNå kommer den 13. boka i Arne Svnigens populære grøsserserie for barn: Svingens mørke verden. Denne gangen heter boka «Stormen» og handler om et særdeles kraftig uvær som er på vei og alle elevene blir sendt hjem fra skolen. Edvard er hjemme alene da det banker på døra mens stormkastene uler omkring hushjørnene. Utenfor står en arrete mann og ber om ly. «Husker du gutten som forsvant under stormen i fjor?» spør den mystiske mannen da han får slippe inn. Så sier han: «Ble han egentlig tatt av vinden?» Noen er nemlig ute etter å stjele barn mens stormen står på som verst. Boka er som vanlig illustrert av Torstein Nordstrand. Serien har rukket å bli en av de absolutt mest populære bokseriene for lesere på barneskoletrinnet i Norge. Serien blir også oversatt til dansk. «Stormen» er i salg nå. Les første kapittel

 
Kommentarer er skrudd av for Ny bok i Svingens mørke verden: Stormen

Skrevet av den 7 august , 2015 i svingens mørke verden

 

Det er stengt for kommentarer.