RSS

Med beina på nakken i Bokslukerprisen

21 mai

Med beina på nakken«Med beina på nakken» er en av de ti bøkene som er med i årets utgave av Bokslukerprisen. «Revolvergutten» var med i fjorårets utgave og kom helt til superfinalen. Også i år blir det laget en bok med utdrag fra de ti bøkene som blir sendt rundt til tusen norske 6.-klasser. Her kan du se listen over bøkene som er med. «Med beina på nakken» fortsetter å få gode tilbakemeldinger, sist fra bloggen Barnas leserom: «Med beina på nakken» er en gripende og varm bok om fedre og sønner, om en far som så gjerne vil gjøre alt for å gi sønnen et godt liv, men som ikke helt får det til. Boka handler om vennskap, om skyldfølelse, om anger og om å spille fotball i rullestol.» Les første kapittel i «Med beina på nakken»

 

 
Kommentarer er skrudd av for Med beina på nakken i Bokslukerprisen

Skrevet av den 21 mai , 2015 i med beina på nakken

 

Det er stengt for kommentarer.