RSS

Ny bok i 2015: Med beina på nakken

01 jan

Med beina på nakken«Med beina på nakken» er tittelen på den nye barneromanen til Arne Svingen. Bok kommer ut i midten av januar og handler om Eirik som sitter på et tog nedover i Europa med faren sin. Han vet ikke hvor de skal. Han vet ikke hva de skal. Det eneste han vet, er at livet hans plutselig ble snudd helt på hodet. «Med beina på nakken» er en bok om fedre og sønner, og om et desperat forsøk på en ny start. Det handler om nye vennskap og reservefamilier, om et søkk i gulvet og Frankenstein. Og om å spille fotball i rullestol. Omslaget er laget av Martin Kvamme, samme designer som sto bak coveret på «Revolvergutten». Boka utkommer også som lydbok med Yngve Berven som innleser. Les mer om boka her

 
Kommentarer er skrudd av for Ny bok i 2015: Med beina på nakken

Skrevet av den 1 januar , 2015 i med beina på nakken

 

Det er stengt for kommentarer.