RSS

Skrekkens hus er i salg

26 sep

skrekkens husArne Svingens nye Marg & bein-bok, «Skrekkens hus», er nå i butikkene. Simen og Niko skal finne ut om en grusom mordhistorie de har hørt er sann. De finner huset der drapet skal ha skjedd og vil sjekke om det fortsatt er blodspor på veggene. Men idet de skal gjennomsøke huset, faller de gjennom en lem i gulvet og ned i kjelleren. Derfra er det ingen vei ut! Og så begynner grufulle ting å skje … Marg & bein-serien har eksistert siden 2007 og det er kun forfatterne Ingunn Aamodt, Jon Ewo og Arne Svingen som skriver for serien. Med de nye titlene har det kommet 29 Marg & bein-bøker. Du kan lese mer om Marg & bein-bøkene på seriens hjemmeside

 
Kommentarer er skrudd av for Skrekkens hus er i salg

Skrevet av den 26 september , 2014 i marg og bein

 

Det er stengt for kommentarer.