RSS

Gratis Svingen-bøker til ditt skolebibliotek

17 sep

IMG_4766Arne Svingens bøker blir svært mye utlånt på skolebibliotekene. Ofte er det altfor få bøker til å dekke behovet. Men nå kan ditt skolebibliotek få en pakke på minst ti nye barne- og ungdomsbøker av Arne Svingen helt gratis! Er det sant? Ja!! Hver pakke vil inneholde bøker fra Svingens utgivelser de siste ti årene (det kan være andre bøker enn på bildet), pluss noen bokmerker. Men – bøkene sendes dessverre ikke i posten. De må plukkes opp på Majorstua i Oslo. Så i praksis er nok dette et tilbud til skoler i Oslo og Akershus. Send en mail til forfatteren krøllalfa online.no, fortell hvilket skolebibliotek du representerer og lag en nærmere avtale. Som det heter: Så langt beholdningen rekker!

 
Kommentarer er skrudd av for Gratis Svingen-bøker til ditt skolebibliotek

Skrevet av den 17 september , 2014 i diverse

 

Det er stengt for kommentarer.