RSS

Sekser til Primitive pungdyr!

03 sep

Primitive pungdyrFædrelandsvennen gir «Primitive pungdyr» en sekser på terningen. Under tittelen «Friskt og frekt om å være femten» skriver anmelderen: «Romanen har eit flott driv heile vegen, med mange innlagde høgdepunkt, kjelkete valsituasjonar, forviklingar og sinnssvake påfunn. (…) Språket er eit kapittel for seg. Kostelege litterære bilde har vel alltid vore typisk for Svingen, men i «Primitive pungdyr» overgår han seg sjølv med ekvilibristiske språksprell som fekk meg til å opne latterdøra hemningslaust. Dick liknar litt på Klaus Hagerup-figuren Markus, men berre litt. Svingens hovudperson er frekkare, råare også, men kanskje først og fremst ein psykologisk meir mangfaldig samansett ungdom.» Anmeldelsen avslutter: «Har du ein gut i tenåra som ikkje liker å lese? Prøv denne!». Dagsavisen har også anmeldt «Primitive pungdyr» og mener at hovedpersonen nesten er på nivå med Adrian Mole og at hans syn på verden er fantastisk morsomt. Les mer om «Primitive pungdyr»

 
Kommentarer er skrudd av for Sekser til Primitive pungdyr!

Skrevet av den 3 september , 2014 i primitive pungdyr

 

Det er stengt for kommentarer.