RSS

Femmer til Primitive pungdyr

23 aug

Primitive pungdyrMoss avis gir «Primitive pungdyr» en femmer på terningen og skriver: «Man bare vet at det kommer til å bli gøy når hovedpersonen i Arne Svingens nye ungdomsroman «Primitive pungdyr», femten år gamle Dick, bestemmer seg for å sette verdensrekord. Og ikke en hvilken som helst verdensrekord, heller. Dick bestemmer seg rett og slett for å bli verdens mest negative person.» Videre står det: » Det vil ikke forundre meg om Dick og Jønna ender opp som serie etter hvert. I «Primitive pungdyr» bobler det nesten over av fortellerglede og humor, men også en dose alvor. (…) Svingen mestrer oppgaven med å beskrive den famlende kjærligheten til fingerspissene. Det er vakkert, vanskelig og fint på én gang. (…) Selv om dette er en ungdomsroman, kan den fint leses av voksne.»

 
Kommentarer er skrudd av for Femmer til Primitive pungdyr

Skrevet av den 23 august , 2014 i primitive pungdyr

 

Det er stengt for kommentarer.