RSS

«Veldig spennende»

05 mai

revolverguttenNettstedet Barnebokkritikk.no har anmeldt «Revolvergutten» og kaller romanen «en veldig spennende ungdomsfortelling» under headingen «spenningsroman som tar sats, og serverer dramatikk og følelser i et hurtig tempo.» Anmeldelsen avsluttes slik: «Revolvergutten kan leses av alle som er ute etter en god leseopplevelse, både bokslukere og leseleie gutter og jenter. Romanen moraliserer ikke direkte, men er heller ikke intetsigende. Det er en tydelig følelsesutvikling hos hovedpersonen, og opprullingen mot slutten fyller også en voksen leser med en form for fin vemod på Robins vegne. Romanen gir også plass til andre stemmer. En av kompisene til faren ytrer en gang at livet inneholder både glede og sorger: «Men sånt skjer. Livet er ikke perfekt hele tida» (s. 103), og akkurat det viser romanen på en fremragende måte.» I tillegg står det en kommentarartikkel i Aftenposten om død og vold i barnelitteraturen der «Revolvergutten» er nevnt som en bok som serverer slike historier på en realistisk og troverdig måte. Les kommentaren her.

 

 
Kommentarer er skrudd av for «Veldig spennende»

Skrevet av den 5 mai , 2014 i revolvergutten

 

Det er stengt for kommentarer.